tisdag 13 maj 2008

Uppdatering!

Vilken härlig vecka vi hade förra veckan! Sommarvärme varenda dag :-) Men nu har det blivit lite kyrligare igen... Det som är positivt med det är att man inte behöver ha så dåligt samvete över att man sitter inne och pysslar ;-) Några kort fick jag gjort i alla fall och här kommer ett smakprov på 1 av dem:Kortet var till vår tyska bekant Heike om inte det framgick ;-) Tyskan har jag fått hjälp med så jag hoppas att jag fick till det med rätt stavning och så.

I måndags kom oxå 3 fina stämplar från inkido i brevlådan! De var stämplar jag vunnit i en snabbtävling på cc hos annas scrapbooking! *glad*Just nu går jag medst och väntar på att hÄngla stämplarna och min cuttlebug skall dyka upp :-) Om jag har tur kommer de bägge två nu i veckan !!! hÄnglarna blir mitt första paket! De brukar ju vara sååå fina så jag är mycket spänd på att se vad jag har köpt :-) Cuttlebuggen är en lite tidig morsdagspresent från mina älsklingar.Här kommer ytterligare ett kort men det är lite äldre som jag glömt att blogga:


Kortet var till mina svärföräldrar för att de alltid är så snälla och ställer upp när vi behöver hjälp!

4 kommentarer:

Mill@n sa...

Snyggt tyskt kort!!Tack för alla snälla kommentarer i min blogg. CB är en såå himla kul leksak, och grattis till Inkido vinsten!!

Bittan sa...

wow vilka fina saker du gör!!! jag hade själv alldeles nyligen ett beställningskort på ett tyskt bröloppskort och jag fick veta att det heter "HERTZLICHE GLUCKWUNCHEN"...

Anonym sa...

Hej Ida!

Vi är två tjejer som också bor i Stenungsund som fudnerar på att starta en studiecirkel där man träffas och scrappar. Är du intresserad att vara med eller kan tipsa om någon skulle det vara kul om du hör av dig till mig.

Mvh
Christina

Chrizzy71 sa...

Jag har aldrig svarat på ett inlägg förrut. Försöker igen.

Mvh
Christina