onsdag 2 september 2009

Designteam

Jag har ju som ni vet ingått i Stämpelstudions designteam i ett år nu och nu är det dax att lämna detta roliga uppdrag :-) Det har varit en stor ära och jätteskoj att ingå i detta team men nu behövs det lite nya inspiratörer. Jag kommer inte helt att släppa Stämpelstudion utan kommer att vara gäst DT då och då.
Jag vill tacka Linda och resten av det gamla gänget Zanya och Kamilla för ett roligt år!!!
Det finns ännu chans att bli medlem i det nya teamet!!!
Läs infon här nedan om du är intresserad:
Nu är det dags!!
StämpelStudion söker ett nytt Design Team!
Nu har det gått ett år, och det är dags för StämpelStudion att tacka Kamilla, Zanya och Tattorosen för året som gått!
Vi har gemensamt beslutat att dessa duktiga tjejer kommer finnas kvar som stående gäst-dt´s, för att komplettera det nya teamet
Zanya kommer även att finnas kvar som DT-ansvarig, kursledare och allmän hustomte i butiken
Att vara medlem av detta gäng innebär att man regelbundet kommer få ett paket med posten, som innehåller material att skapa med och som kanske inte är det man vanligen brukar arbeta med eller skulle välja själv. De kanske inte heller är sammansatta som man skulle kunna tro att de ”borde” vara utan kommer att innebära mer eller mindre utmaning från en gång till en annan. Vi vill också att du har en aktiv blogg (alltså att du själv uppdaterar den ofta), är aktiv på ett eller flera forum samt känner starkt för att representera StämpelStudion och dess varor.Ett extra plus är det om du gillar att hålla ögonen öppna för nya varor odyl.
Hur gör man då för att ansöka?- Maila oss och visa oss ditt skapande i följande alster, bilderna bör inte vara/ha större upplösning än 500x500 pixlar:(Man kan söka som kortmakare, scrappare eller både och. )
1. Kortmakare : Skapa ett helt nytt kort till ansökan, samt skicka med två av dina bästa alster som också representerar din stil.
2. Scrappare (LO´s) : Skapa en helt ny layout till ansökan, samt skicka med två av dina bästa alster som också representerar din stil.
3. Skriv gärna en liten artikel om favorit teknik, verktyg, tips & idéer eller något annat som kan inspirera eller varför inte betygsätta/recensera en produkt och vidare berätta kortfattat om hur och varför du kommit fram till ditt omdöme.
4. Skicka med en länk till din blogg/onlinegalleri
5. Berätta vilka forum du är aktiv på och gärna under vilket nick/namnÄger du stämplar och dekorationer vi har i vårt sortiment får du gärna använda dem. Vi ser gärna att det är helt opublicerat material (med det menar vi både bloggar och gallerier) MEN det är inget krav utan känner ni att det passar in på någon av de ovanstående punkterna så går det bra att använda det.
- När dessa är gjorda vill vi även att du skriver lite om dig själv där du berättar vem du är, varför du vill bli en del i StämpelStudions DT, hur länge du pysslat med stämpling/scrapbooking, vad det är du tycker bäst om att skapa med (tekniker, material och verktyg).- Vi vill också gärna veta om du skulle vara intresserad att hjälpa till på event där StämpelStudion finns representerade, hålla i demos, skriva artiklar om olika tekniker och annat smått och gott som läggs upp i StämpelStudions blogg.
Du är VARMT VÄLKOMMEN att ansöka fram till och med den 7 september!
Bidragen mailas på info@stampelstudion.se – märk mailet ”Design Team!”På samma mail hör du även av dig om det skulle vara några frågetecken som behöver rätas ut! Är det så att du känner att du inte uppfyller ovanstående önskemål, maila oss ändå! Vi är inte omöjliga
LYCKA TILL och kom ihåg att skicka det du tror på inte vad du tror att vi vill ha!
VÅGA! VÅGA! VÅGA!!!....klart ni gör!!
Kramar från Linda

Inga kommentarer: